FUTROLE ZA NAOČARE

FUTROLE ZA NAOČARE U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

Mnogi zanemaruju značaj ovog malog predmeta. Uistinu, stvarno deluje nebitno, pored proizvoda uz koji uvek ide, naočara za sunce ili za vid. Svi mi kad kupujemo naočare uvek ćemo najveću pažnju posvetiti izboru istih, jer se one vide na glavi. Futrola je sporedna i ona se nosi u torbi, muškoj ili ženskoj, džepu od jakne ili sakoa, ostavlja se u autu u raznim pregradama itd. I to znači da se sve ređe naočare stavljaju u futrolu i dovodi  do toga da se futrola izgubi. U međuvremenu, naočare ispuštamo na pod, držimo ih na vrhu glave odakle spadaju, stavljamo ih staklima na dole i tako ih oštetimo i izgrebemo. Kada u jednom trenutku shvatimo da smo naočare totalno upropastili, onda se setimo futrole za naočare i njenog značaja. Shvatimo da je taj proizvod od par eura vrednosti, ipak bitan za naše naočare koje su plaćene mnogo više.

Futrole za naočare su danas neizostavan aksesoar uz novčanike, satove, naočare, ešarpe, cipele itd. Mnogi je smatraju izuzetnim modnim detaljem. Dejv Kerpen, direktor Likeable Media, uvek uz sebe nosi nešto u narandžastoj boji: fasciklu, novčanik, olovku ili futrolu za naočare.

Danas je popularna dekupaž tehnika. Mnoge žene koje se bave ovakvim ukrašavanjem između ostalih predmeta, ukrašavaju i futrole za naočare.